ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΠ - Video

korinthosnews  | 

Μέσα σε ένα κατάμεστο Εργατικό Κέντρο πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης την προεκλογική του ομιλία στην Κόρινθο, ο επικεφαλής της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου Σωτήρης Μουρίκης.

Στην ομιλία του ο κ. Μουρίκης ξεδίπλωσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος τονίζοντας πρώτα και πάνω από όλα την ανάγκη για απόκτηση ταυτότητας της Κορινθίας.

Και αυτή η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ καθορίζεται, όπως επισήμανε, από την εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού όπως

·       ο τουρισμός και η σύνδεση του με τον πρωτογενή τομέα,

·       τα 3 παγκόσμια σύμβολα του Απ. Παύλου, της Αρχαίας Κορίνθου και του Ισθμού

·       των ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο μας με τη σύσταση ενός Κορινθιακού «λόμπυ» που θα προωθήσουν την Κορινθία σε αγορές και κέντρα λήψης αποφάσεων

Τόνισε επίσης την καθοριστική ανάγκη για μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ η οποία θα στηρίζεται στο τρίπτυχο

ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.

Ο κ. Μουρίκης έκανε αναφορά και στην εξέλιξη του προεκλογικού αγώνα κάνοντας αναφορά τόσο στις ενέργειες της προηγούμενης Διοίκησης όσο και σε χτυπήματα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Χτυπήματα που πάντως, δεν βρήκαν το στόχο τους αλλά όπως αποδείχθηκε και στην πράξη γύρισαν πίσω σε αυτούς που τα επεχείρησαν.

Τέλος, ο κ. Μουρίκης ζήτησε μια ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ και μια ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΙΑ στις εκλογές της Κυριακής ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά του συνδυασμού χωρίς δεσμεύσεις και με ορμή και ενθουσιασμό να δοθεί ένα τέλος στη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ