Υπογράφηκαν τα Συμβόλαια & το Οικόπεδο που προορίζεται για Αθλητικούς Χώρους ανήκει στον δήμο

korinthosnews  | 

Β.Νανόπουλος: Δημιουργούμε ΠΡΟΤΥΠΕΣ αθλητικές εγκαταστάσεις
για την νεολαία του δήμου μας –
Εξαιρετική η αγορά του οικοπέδου στην Καλλιθέα

 

Στην ιδιοκτησία του δήμου Κορινθίων περιήλθε μετά τις υπογραφές συμβολαίων χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου το οικόπεδο των 26 στρεμμάτων στην περιοχή της Καλλιθέας, οικόπεδο το οποίο προορίζεται για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Στο οικόπεδο που πλέον μας ανήκει θα δημιουργηθούν πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις για τη νεολαία του δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μιλώντας για μια εξαιρετική αγορά από πλευράς δήμου ενός οικοπέδου 26 στρεμμάτων.
Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δημοτικούς συμβούλους που με την ψήφο τους στήριξαν την πρόταση της αγοράς.

«Είναι μια από τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο δήμο στην διάρκεια της πρώτης θητείας μας» σημείωσε ο Δήμαρχος ενημερώνοντας πως σε διάστημα 3-4 μηνών θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες πολεοδομικές ρυθμίσεις από τους μελετητές ώστε το σύνολο της έκτασης να είναι διαθέσιμο για την δημιουργία του νέου ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ το οποίο θα δώσει «ανάσα» στον Συνοικισμό αλλά και στην πόλη της Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε παράλληλα, παρουσιάζοντας την προμελέτη, την δημιουργία κόμβων στο σημείο, παρέμβαση η οποία θα επιτρέψει την ασφαλή και εύκολη κυκλοφοριακή σύνδεση του έργου αλλά και της περιοχής Νεάπολης -  Καλλιθέας με την πόλη.
«Η οριστική μελέτη και η υλοποίηση του έργου θα επιτρέψει στην Κόρινθο να φτάσει στο φυσικό της όριο που είναι ο νέος αυτοκινητόδρομος.
Η συνεργασία με την περιφέρεια είναι συνεχής προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα που θα αλλάξουν την περιοχή σε μεγάλο βαθμό» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Ο κύριος Δήμαρχος στην συνέχεια αναφέρθηκε και για άλλα μεγάλα θέματα
 που αφορούν το δήμο Κορινθίων και φυσικά
στο ΟΜΟΦΩΝΟ "ΝΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΛΕΧΑΙΟΥ


Στην αγορά του οικοπέδου αναφέρθηκε και
ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Καρασάββας
απονέμοντας τα εύσημα στην Δημοτική Αρχή και ειδικά στον κ. Δήμαρχο
που το πίστεψε και το υλοποίησε.