Δείτε την Κεντρική Ομιλία του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου

korinthosnews  | 
Δείτε Live την Κεντρική ομιλία του Δημάρχου Σικυωνίων
κ. Σπύρου Σταματόπουλου απο το Κιάτο

 


ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

Ο ΦΕΝΕΟΣ ΜΙΛΗΣΕ - Η ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΨΗΦΙΣΕ


Μια ανάσα από τη μεγάλη νίκη της Κυριακής βρίσκεται ο Σπύρος Σταματόπουλος, όπως έδειξε η πολυπληθής και ενθουσιώδης συγκέντρωση απόψε στο Κιάτο.
Ο Δήμαρχος Σικυωνίων, στην γεμάτη με δυναμική και παλμό κεντρική ομιλία του στον πεζόδρομο της Κλεισθένους, με έντονη την παρουσία της νεολαίας, έδωσε το έναυσμα της νίκης του συνδυασμού «ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.» στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Απευθυνόμενος στους συμπολίτες του δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που θα του δοθούν στη νέα τετραετία, ώστε να κάνει το δήμο Σικυωνίων σημείο αναφοράς και τόπο προορισμού για κάθε επισκέπτη.
Προς αυτή την κατεύθυνση υπογράμμισε πως ο αγώνας για την επίλυση των προβλημάτων και την πρόοδο του δήμου θα είναι συνεχής.
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Σπύρος Σταματόπουλος παρουσίασε το δυναμικό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, με προσωπικότητες από την ευρύτερη περιοχή του δήμου και κάλεσε τους συνδημότες του σε μια μεγάλη νίκη.

«Μαζί ξεκινήσαμε, Μαζί συνεχίζουμε, Μαζί θα κερδίσουμε»
είπε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά τους οι δημότες του Κιάτου με τη συγκλονιστική παρουσία τους έστειλαν το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα πως ο Δήμος Σικυωνίων έχει Δήμαρχο .

Έχει Δήμαρχο ικανό, αποφασιστικό, αποτελεσματικό.
Έχει και θα συνεχίσει να έχει Δήμαρχο τον Σπύρο Σταματόπουλο. Τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους υποδέχτηκε ο ίδιος ο κ. Σταματόπουλος στην εξέδρα με μια μεγάλη αγκαλιά. Μια αγκαλιά που έγινε ένα με τον κόσμο που χειροκροτούσε ακατάπαυστα .

Εμφανώς συγκινημένος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο συγκεντρωμένο πλήθος και ζήτησε να συνδράμουν με όλη τους τη δύναμη, με την εμπιστοσύνη τους, με την υποστήριξη τους και τη συμπαράστασή τους στην μεγάλη εκλογική μάχη της Κυριακής.