Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Στ. Κεφάλας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

korinthosnews  | 

Εν όψει των δημοτικών εκλογών τον Μάιο του 2019,
θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή δύναμη.

Παρά τις διαφορετικές παρατάξεις και τον -εντός λογικών πλαισίων- ανταγωνισμό
(που εύλογα υπάρχει κατά την προεκλογική περίοδο),
επιβάλλεται τελικά να επικρατεί θετικό και ανθρώπινο κλίμα μεταξύ των υποψηφίων όχι μόνο κατά τον προεκλογικό αγώνα, αλλά πολύ περισσότερο την επομένη μέρα των αποτελεσμάτων.

Εύχομαι λοιπόν υγεία και δημιουργικό πνεύμα για τον κάθε υποψήφιο χωριστά και ευελπιστώ σε μια προοδευτική πορεία για την Κόρινθο, μια Πορεία Ευθύνης.


Οδεύουμε προς την τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές.

Παρά τα 13 χρόνια που εχω ήδη ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση
- έχοντας στο μεταξύ την τιμή να αναλάβω διάφορες θέσεις ευθύνης
(από Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι Αντιδήμαρχος)
- αισθάνομαι την ίδια διάθεση σαν πρωτα για να προσφέρω όσα μπορώ στην πόλη μας,
μα και απολυτη ευθύνη απέναντι στους Δημότες.

Η αγωνία για το αποτελεσμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι λογικη και αναπόφευκτη.

Πιστεύω ωστόσο βαθιά πως και αυτη τη φορά η «Πορεια Ευθύνης» του Αλέξανδρου Πνευματικού θα κερδισει την εμπιστοσύνη του κόσμου και θα είναι η νικηφόρα παράταξη.

Στη πολιτική (σε κάθε έκφανση της) απαιτειται εμπειρία για την αντιμετώπιση δυσκολων καταστασεων, συνεση για την αποφυγη μικροπρεπών αντιπαραθέσεων και αποφασιστικότητα για μια επιτυχία σταθερή - στοιχεία που έχει αποδείξει τόσο η παραταξη μας στο συνολο της, οσο κι' εγω προσωπικά.

Με την ηθική μου ακέραια μεσα στα χρόνια και το εργο μου φανερό στη πράξη, διεκδικώ την ψηφο σας για μια ακόμη τετραετια, κατα την οποια σας διαβεβαιωνω οτι η Κόρινθος θα αποκτήσει τη θέση που της αρμόζει.


Έργα & Ημέρες του Σταύρου Κεφάλα στο ΚΕ.Π.Α.Π. του Δ. Κορινθίων
 

Τον τελευταίο καιρό, μια σειρά από έργα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς στο δήμο Κορινθίων,  διευκολύνοντας σε πολλούς τομείς την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
Υπάρχει όμως και συνέχεια, καθώς έχουν δρομολογηθεί και άλλα έργα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα θα περατωθούν κι αυτά.

 

Σε μια προσπάθεια να αναφέρω σύντομα μερικές από τις δράσεις του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ), θα ήθελα να εστιάσω στις εξής πρωτοβουλίες:

 

1)Επανατοποθετήθηκε δημοσιογραφικό θεωρείο στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου.

 

2)Αναφορικά με τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, στα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει όλες εκείνες οι αναγκαίες παρεμβάσεις (προμήθειες αθλητικού υλικού, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες), για την μέγιστη διευκόλυνση των αθλούμενων.
Η δε αντικατάσταση των λαμπτήρων με LED και η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού έγιναν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες.
Επίσης, η συντήρηση του χλοοτάπητα (μεσούσης της ποδοσφαιρικής περιόδου) καθιστά πλέον το γήπεδο της Κορίνθου υψηλότερων προδιαγραφών, κάτι που ευχαριστεί απόλυτα τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους.

 

3)Στο αθλητικό κέντρο, η επανεπίστρωση δύο γηπέδων τένις θα είναι έτοιμη για τους δημότες μέχρι τις 20 Μαΐου, και ήδη από τις αρχές του μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την εγκατάσταση σταθερών παραθύρων στο δημοτικό στάδιο, γεγονός που θα αποκαταστήσει πλήρως την ασφάλεια των αθλούμενων και ειδικά των μικρών παιδιών που δραστηριοποιούνται εκεί.

 

4)Επίσης, είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Χιλιομοδίου και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκινούν οι εργασίες.

 

5)Υποβλήθηκε το αίτημα για ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος II», με σκοπό την αντικατάσταση του ταρτάν-στίβου στο δημοτικό στάδιο Χιλιομοδίου και αντίστοιχα την επανεπίστρωση του στο αθλητικό κέντρο Κορίνθου.

 

Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συνδημότες μας ότι ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών εκδηλώσεων - δράσεων του ΚΕΠΑΠ.
Οι εκδηλώσεις αυτές που στο σύνολο τους υπερβαίνουν τις 70 θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο στο κέντρο της πόλης και τις συνοικίες της, αλλά και σε όλες σχεδόν τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας. Πρόκειται για πολύ ποιοτικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, το δε πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών θα είναι έτοιμο αμέσως μετά το Πάσχα, προς ενημέρωση των συμπολιτών.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την στήριξη τους και το ρόλο τους στην σχεδίαση των ως άνω δράσεων, αλλά φυσικά και τους υπαλλήλους που κι εκείνων η προσφορά στις παραπάνω πρωτοβουλίες υπήρξε σημαντική.

 

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες του δήμου μας
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, χρόνια πολλά, με υγεία.

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γαληνεύσει τις ψυχές όλων μας.

 

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ

Σταύρος Κεφάλας.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
¨ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ¨
του Δημάρχου κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού