ΒΟΜΒΑ! Αυγενάκη στη Ν.Δ.Κορινθίας: Η στήριξη στο πρόσωπο του Π. Καλλίρη είναι προοδευτική επιλογή

korinthosnews  | 

Στην χαιρετισμό του, που έστειλε με επιστολή
ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης- Γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας
στην χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση
του Υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων κ. Πελοπίδα Καλλίρη
βάζει μπουρλότο στο ήδη τεταμένο κλίμα στο χώρο
της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Νομό μας.
Ο κ. Αυγενάκης αφού αναφέρεται στον λόγο που δεν μπορούσε να παραβρεθεί
γράφει μεταξύ άλλων:
Η στήριξη στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη είναι προοδευτική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:


Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητέ Φίλε Πελοπίδα,

Φίλες και Φίλοι,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

 

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην εκδήλωση του συνδυασμού σας και ειλικρινά λυπάμαι που δεν κατάφερα να βρίσκομαι απόψε κοντά σας, λόγω ίωσης που για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με κρατά «εκτός μάχης».

 

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία του συνδυασμού σας και δεν έχω παρά να συγχαρώ τον Πελοπίδα Καλλίρη και τα στελέχη που απαρτίζουν αυτή την αξιόλογη αγωνιστική ομάδα για την Κόρινθο.

Μια ομάδα που έχει συγκροτηθεί και που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα, αξιόλογα πρόσωπα, πολλά από τα οποία, έχουμε την τιμή να ανήκουν στις τάξεις του Κόμματός μας.

 

Ο Πελοπίδας Καλλίρης διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και την αποτελεσματικότητα, και το έχει αποδείξει απ’ όποιο μετερίζι κλήθηκε να υπηρετήσει.
Άνθρωπος δραστήριος, με αποφασιστικότητα που ενώνει δυνάμεις και παράγει αποτέλεσμα, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία. 

 

Η στήριξη στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη είναι προοδευτική επιλογή.
Σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία είναι ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση, η επιλογή του Πελοπίδα Καλλίρη είναι εχέγγυο επιτυχίας για το Δήμο Κορίνθου!

 

Και βέβαια, στηρίζουμε την επιλογή του Κόμματός μας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, έναν καθόλα επιτυχημένο Δήμαρχο Καλαμάτας και σίγουρα -μετά το τέλος της θητείας του- και επιτυχημένο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου! Και σας ζητώ να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη και εδώ!

 

Φίλες και Φίλοι,

όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελλάδα που αξίζουμε.
Η απόρριψη της Κυβέρνησης πρέπει να εκφραστεί σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε ψηφοδέλτιο, σε κάθε κάλπη, όπου και αν αυτή στηθεί.
Στις τοπικές εκλογές, στις Ευρωεκλογές και -πάνω από όλα- και κυρίως, στη «Μητέρα των Μαχών», στις εθνικές εκλογές! Και σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

 

Επιμένω σε αυτό, διότι ενημερώθηκα ότι εχθές, έγινε αναφορά στο όνομά μου, όχι ασφαλώς επαινετική. Η απάντηση λοιπόν είναι μία, ξεκάθαρη και προς όλους:
Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά με σεβασμό, υπευθυνότητα, μετριοπάθεια ενότητα και χωρίς ίχνος αλαζονείας. Και πάντοτε θεσμικά!

 

Μια μάχη που θα κερδίσουμε και στο Δήμο Κορίνθου!

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία, φίλε Πελοπίδα,
σε εσένα και στους συνεργάτες σου!

 

Με εκτίμηση,

 

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης

Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου