Δήμαρχος Κορινθίων:Πρωτοφανές η συνειδητή απουσία συμβούλων από την συνεδρίαση του Δ.Σ. - Video

korinthosnews  | 

Πρωτοφανές για τον Δήμο Κορινθίων συνειδητή απουσία
από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης
στην κορυφαία συνεδρίαση που είναι η έγκριση η όχι του προϋπολογισμού
σχολίασε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Δηλώσεις έκανε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με αφορμή την ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου εξαιτίας της απουσίας αρκετών δημοτικών συμβούλων στην συνεδρίαση όπου θα ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός του Δήμου.

Όπως τόνισε ο κ. Πνευματικός, αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, να μην δώσουν δηλαδή το "παρόν" αρκετά άτομα σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της χρονιάς.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος Κορινθίων μίλησε για συνειδητή απουσία των Δημοτικών συμβούλων και μάλιστα αυτών που πριν από κάποιο καιρό, όταν και εκδιώχθηκαν από την παράταξη, οι ίδιοι χύνοντας «κροκοδείλια δάκρυα» έκαναν λόγο για στήριξη της Δημοτικής Αρχής μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Δημάρχου, αυτοί που απουσίασαν είναι εκείνοι που υπόσχονται ότι θα σώσουν τον Δήμο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η "Πορεία Ευθύνης" τους ενημερώνει πως αυτή η προσπάθειά είναι άτοπη, αφού η παρούσα Δημοτική Αρχή, δεν θα υλοποιήσει μόνο τα έργα του προγράμματός της,
αλλά θα προχωρήσει και σε έργα που θα διαμορφώσουν το αύριο.
Έργα τα οποία ο τόπος τα έχει ανάγκη.

Ωστόσο, χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Πνευματικού προς εκείνους που απουσίασαν, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε προτίμησαν να παραστούν σε χορωδίες και γλέντια, παρά στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κορινθίων για την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Καταληκτικά, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων,
η νέα συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη να γίνει με το νέο έτος, στις 2 Ιανουαρίου.