Δήμαρχος Κορινθίων: Νερό Στυμφαλίας τρέχει στις βρύσες της Δ.Ε. Άσσου Λεχαίου - Video

korinthosnews  | 

Ξεκίνησε η Δοκιμαστική τροφοδότηση της Δημοτικής Ενότητας Άσσου Λεχαίου
με νερό Στυμφαλίας όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Όπως είπε ο κ. Δήμαρχος είναι η τελευταία δημοτική ενότητα που δεν είχε νερό Στυμφαλίας και τώρα τροφοδοτείται αποκλειστικά και 100% αλλά τις τελευταίες ημέρες γίνονται οι τελευταίες δοκιμές για αν λυθούν τα τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν για να υπάρχει απρόσκοπτη τροφοδότηση των δικτύων υδροδότησης του Λεχαίου, του Περιγιαλίου, του Άσσου και του Κάτω Άσσου.
Άλλο ένα στοίχημα που είχε μπει από αυτή την Δημοτική Αρχή και αφορούσε την υδροδότηση και αυτής της περιοχής επισήμανε ο κ. Δήμαρχος.

Ολοκληρώνοντας ενημέρωσε για τον διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη προϋπολογισμού 820.000 EURO που αφορά την αντικατάσταση και των τελευταίων δικτύων στην Δημοτική Ενότητα Άσσου Λεχαίου.

 

Άλλο ένα μεγάλο και σημαντικό έργο επισήμανε ο κ. δήμαρχος που πραγματοποιείται με χρήματα της ΔΕΥΑΚ.
Μια απάντηση σε αυτούς που γυρίζουν μέρα νύχτα για να κάνουν εκλογές, λες και οι εκλογές ξεκίνησαν είπε ο κ. Δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας πως ολο το προηγούμενο διάστημα έκαναν ότι είναι δυνατόν για να μη πετύχει η Δημοτική Αρχή.
Κλείνοντας ο κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε πως η Δημοτική Αρχή όλους τους στόχους που έχει βάλει θα τους πετύχει γιατί είναι μια Δημοτική Αρχή που απαρτίζεται από μέλη που έχουν όρεξη για δουλειά, δεν είναι κουρασμένα άτομα και δουλεύουν νύχτα μέρα για να πετύχουν τους στόχους…

Τέλος ευχαρίστησε δημόσια για μία ακόμα φορά, τους υπαλλήλους του Δήμου που αποδίδουν τα μέγιστα.
Αγαπάμε τον Δήμο και κάνουμε ότι είναι δυνατόν να πάει μπροστά και με έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και έργα υποδομής που δημιουργούν συνθήκες για να επενδύσουν οι επενδυτές…