Μ. Παπακωνσταντίνου: του χρόνου η ΔΕΘ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

korinthosnews  | 

83η ΔΕΘ ΟΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γράφει:
η Συμπατριώτισσα μας κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου
MD MSc Ιατρός – Βιοπαθολόγος
μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας
υπεύθυνη γυναικών της ΕΚΟ ιατρών της ΝΔ
ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ.
και Μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Της Ν.Δ.


Το Σάββατο το βράδυ παρακολουθήσαμε από κοντά την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στο Βελλιδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μία ομιλία που ξεκίνησε με την επισήμανση της παραβίασης του κοινωνικού συμβολαίου που μας κρατούσε ενωμένους ως κοινωνία.
Η άρρητη συμφωνία εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και πολιτείας, μεταξύ παραγωγής και οικονομίας έχει σπάσει.
Αλλά και η θεμελιώδης υπόσχεση που οφείλει να προσφέρει κάθε οργανωμένη κοινωνία πως η επόμενη γενιά θα ζήσει καλύτερα και ασφαλέστερα στην χώρα μας
 Δυστυχώς δεν υπάρχει.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μια ακόμη φορά έδειξε πως η ΝΔ έχει πρόγραμμα, που περιλαμβάνει συγκεκριμένους άξονες και καλύπτει όλους τους τομείς για να σταθεί και πάλι η χώρα όρθια.
Πριν 2 χρόνια ως νέος Πρόεδρος της ΝΔ έκανε μια συμφωνία αλήθειας με την κοινωνία την οποία σέβεται και τηρεί, παραμένοντας σταθερός στις απόψεις του που δεν είναι άλλες από αυτές που έχει πλέον η ελληνική κοινωνία.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο σκοπιανό ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ είτε τώρα είτε στην επόμενη Βουλή θα καταψηφίσει αυτήν τη συμφωνία!
Και αν τελικά καταψηφιστεί η συμφωνία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ , τότε και η άλλη πλευρά θα πρέπει να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει από την αρχή!
Δέσμευση για την οποία ο κόσμος όλος μέσα στο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Μακεδονίας όρθιος καταχειροκρότησε.

 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει στη δύναμη των ανθρώπων να παίρνουν οι ίδιοι τις τύχες τους στα χέρια τους και στη δύναμη των λαών να διαμορφώνουν οι ίδιοι το μέλλον τους.
Δεν υπάρχει μπλε, πράσινη, κόκκινη Ελλάδα και η πατρίδα δεν είναι μια αφηρημένη έννοια.
Είναι το σπίτι μας, είμαστε δέκα εκατομμύρια Έλληνες εδώ και άλλοι τόσοι έξω που αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα.
Απευθύνθηκε ξεχωριστά στους απογοητευμένους συμπολίτες μας λέγοντας πως με την αποχή τα πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ η ιστορία γράφεται από αυτούς που συμμετέχουν και όχι από αυτούς που απέχουν.
Η ΝΔ θα είναι η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων με κυβερνήτες τους πιο άξιους των Ελλήνων, γιατί έτσι μόνο θα πάμε μπροστά.

 

Το ραντεβού μας του χρόνου στην επόμενη ΔΕΘ θα είναι μία εβδομάδα νωρίτερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό της χώρας!!

 

Σχετικές Φωτογραφίες