Δήμαρχος Κορινθίων: Σε λίγες μέρες έτοιμο το Γήπεδο του Σοφικού - Video

korinthosnews  | 

Στο γήπεδο του Σοφικού βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.
Ο κύριος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σοφικού κ. Παναγιώτη Κούτρα πήγαν να δουν την πρόοδο της ανακατασκευής του Δημοτικού γηπέδου Σοφικού ¨ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΣΗΣ¨.

Όπως είπε ο κ. δήμαρχος οι εργασίες ανακατασκευής ολοκληρώνονται και σε λίγες ημέρες θα δοθεί προς χρήση στις ομάδες της περιοχής.
Ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά το Πρόεδρο του Σοφικού αλλά και τους εργαζόμενους στον δήμο Κορινθίων και σε όσους συνέβαλλαν για την κατασκευή του με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού και αυτό το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις τις FIFA και  παίρνουν ακόμα και πιστοποίηση.   

Ο κ. Δήμαρχος χαρακτήρισε στολίδι το γήπεδο αφού θα παίξει και έναν παράλληλο ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αφού θα μπορεί να χρησιμοποιείται και από το ¨THE RANCH¨ του συμπατριώτη μας κ. Κυριάκου Σκούρα ο οποίος θα φιλοξενεί όπως - κάνει πάντα -  παγκόσμιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Ο Πρόεδρος του Σοφικού κ. Παναγιώτης Κούτρας αναφερόμενος στο γήπεδο είπε πως το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου το είχε τάξει προεκλογικά η Δημοριή Αρχή και το πραγματοποιεί αφού ότι έχουν τάξει γίνεται έργο.

Το γήπεδο αυτό είπε ο κ. πρόεδρος θα δίνει ζωή στα νέα παιδιά αφού θα το ευχαριστηθούν για πολλά χρόνια και μας αποκάλυψε πως ο κ. Σκούρας από το THE RANCH τους έχει υποσχεθεί να συμβάλει με ΔΩΡΕΑ στην τοποθέτηση εξέδρας 500 φιλάθλων.
Αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο ανέφερε μερικά ακόμα έργα υποδομής που είναι στον προγραμματισμό όπως ο βρεφονηπιακός σταθμός του Σοφικού αλλά και η ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Ανοιχτού θεάτρου Σοφικού όπου τα έργα όπως τον συμπλήρωσε ο κ. Δήμαρχος θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. δήμαρχος ολοκληρώνοντας επανέλαβε πως η Δημοτική Αρχή δεν δίνει βάση μόνο στην πόλη της Κορίνθου όπως είναι η ανάπλαση της πλατείας ΤΣΑΛΔΑΡΗ αλλά και στα χωριά όπως στο Σοφικό αρκετές εκατοντάδες Χιλιάδες ευρώ δίνονται για να υπάρχουν σύγχρονες υποδομές.  

Εργαζόμαστε είπε ο κ. Δήμαρχος για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα με ποιο πολλά και  μεγάλα έργα, με σιγουριά, σκληρή και καθημερινή δουλειά,
για να κάνουμε τους Κορίνθιους υπερήφανους, ότι υπήρχε μια Δημοτική Αρχή που ότι έταζε προεκλογικά τα υλοποιούσε και έχει υλοποιήσει έργα που δεν είχαμε δει ποτέ κατά το παρελθόν, που έλυσαν μεγάλα αλλά και μικρά προβλήματα και στο κέντρο της Κορίνθου αλλά και στην περιφέρεια .