Αντώνης Χουρσαλάς: Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς όλες και όλους που με τίμησαν...

korinthosnews  | 


Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς όλες και όλους τους συναδέλφους,
τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, που με τίμησαν με την ψήφο τους δείχνοντάς μου την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλες και όλλους όσους συμμετείχαν στις χθεσινές αρχαιρεσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλήλων του Νομού Κορινθίας, συμμετοχή η οποία ξεπέρασε με διαφορά κάθε προηγούμενη φορά.
Οι συνάδελφοι σήμερα έδειξαν εμπράκτως ότι το Αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι ζωντανό, είναι παρόν και έτοιμο να σταθεί και πάλι στα πόδια του, βγαίνοντας από το τέλμα των τελευταίων ετών και με την ψήφο τους εξέφρασαν, απερίφραστα πλέον, τη βούληση μετάβασης από το παλιό στο νέο, από το συντηριτικό στο προοδευτικό.

Νιώθω την ανάγκη πρώτα απ' όλα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου στο Ενωτικό Κορινθιακό Αστυνομικό Μέτωπο (Ε.Κ.Α.Μ.), γιατί συμπαρατασσόμενοι, δώσαμε από κοινού σκληρό και άνισο πολλές φορές αγώνα, όμως πάντα με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα, συνδιαμορφώσαμε και επικοινωνήσαμε τις προγραμματικές μας δηλώσεις - δεσμεύσεις και είμαστε πλέον έτοιμοι μετά από την ξεκάθαρη εντολή σας να κάνουμε τις δεσμεύσεις μας αυτές πράξεις.

Συναισθανόμενος την ευθύνη που μου ανατέθηκε από το Σώμα, ως πλειοψηφίσας μεταξύ των συναδέλφων μου, θέλω να σας ευχαριστήσω διπλά και να δηλώσω ότι είμαι βαθύτατα συγκινημένος με την τεράστια τιμή που μου κάνατε.
Επίσης θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις γι αυτά που πιστεύω ότι μας αξίζουν και γι αυτά που ξέρω ότι μας ανήκουν και ότι θα διατηρήσω την "πόρτα" μου ανοιχτή για όλες και όλους τους συναδέλφους μας ανεξαιρέτως.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους λοιπούς υποψηφίους που εξελέγησαν τόσο στο Δ.Σ., όσο και στα υπόλοιπα όργανα της Ένωσης για την επιτυχία τους και να δηλώσω ότι επιθυμώ να είμαι δίπλα τους, μιας και τα θέματα που μας απασχολούν αλλά και οι στόχοι μας είναι κοινά και μαζί θα κληθούμε να τα αντιμετωπίσουμε.
Όμως ακόμα περισσότερο αυτούς που δεν κατάφεραν να εκλεγούν, για τη συμμετοχή τους και μόνο, καθ' ότι πρέπει όλοι μας να αναγνωρίσουμε ότι θέλει τουλάχιστον "ψυχή" για να θέτεις τον εαυτό σου στη διάθεση του κοινού, έτοιμος να δεχτείς την κριτική, θετική ή αρνητική.

Συναδέλφισες - συνάδελφοι, η Ένωσή μας είναι η Δύναμή μας!
Καλούς Αγώνες!