Απαντήσεις του Στ. Κεφάλας για την περιβόητη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΚΕΠΑΠ

korinthosnews  | 

Την δική του άποψη για όσα έγιναν στην περιβόητη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων τον Μάρτιο μας ανέλυσε ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Σταύρος Κεφάλας.

 Όπως μας είπε ο κ. Κεφάλας στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Οικονόμου έθεσε προ ημερησίας διατάξεως την οικονομική ενίσχυση του τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο του συνοικισμού.
Διαβάζοντας προσεκτικά το θέμα ρώτησα το κ. Οικονόμου, μας λέει ο κ. Κεφάλας,
αν έχει ενημερωθεί ο κ. Δήμαρχος και μήπως πρέπει να αποσύρουμε το θέμα.
Η απάντηση που πήρα ήταν ότι ¨εδώ είναι ΚΕΠΑΠ και αποφασίζω εγώ και όχι δήμος¨.

Στη συνέχεια στο θέμα με τους αγώνες στο κλουβί ρώτησα επίμονα τον κ. Οικονόμου αν θα εφαρμοστεί όπως λέει και η νομοθεσία το 15% και με τα εισιτήρια τα γίνεται και ζήτησα από την γραμματέα της συνεδρίασης να επικοινωνήσει με την γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου για να μας δοθούν κάποιες διευκρινήσεις .
Η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία και τους ζήτησα να  επικοινωνήσουν το πρωί και να με ενημερώσουν, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Έτσι όμως μας τέθηκε το θέμα μας έδωσε την εντύπωση πως το αίτημα για τους αγώνες ήταν από σύλλογο.
Που να μας περάσει από το μυαλό ότι ήταν από επιχείρηση η οποία όπως αποδείχθηκε στην πορεία δεν είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Και ολοκληρώνοντας δήλωσε πως το Διοικητικό Συμβούλιο παραπλανήθηκε από την εισήγηση και  πρόσθεσε: πως δεν μπορεί να φανταστεί τι θα είχε συμβεί αν τελικά γινόντουσαν οι αγώνες και υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Τελικά Καλώς δεν έγιναν οι αγώνες, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Σταύρος Κεφάλας