Ν. Βουδούρης: Τεράστιο το Θέμα με τις Οικοδομικές Άδειες στο ΒΡΑΧΑΤΙ - Video

korinthosnews  | 

Το Μεγαλύτερο θέμα που έχει προκύψει στον Δήμο Βέλου Βόχας και συγκεκριμένα με την έκδοση των οικοδομικών αδειών στο Βραχάτι έθεσε ως θέμα Προ Ημερησίας Διατάξεως ο Αρχηγός της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ κ. Νίκος Βουδούρης (Τσίτουρας).


Ο κ. Βουδούρης τόνισε πως η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει το θέμα και επικαλέστηκε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ζητά τα απαραίτητα έγγραφα από τον δήμο για να μη κριθεί παράνομος ο οικισμός του Βραχατίου, πράγμα όμως που δεν έχει κάνει και δεν μπορούν να εκδοθούν ακόμα άδειες με αποτέλεσμα να πλήττονται τα οικονομικά συμφέροντα της περιοχής.

 
Ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος ισχυρίστηκε ότι έχει ασχοληθεί με το θέμα έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και πολύ σύντομα θα υπάρχουν τα ανάλογα αποτελέσματα και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα θα συζητηθεί στην Ημερήσια Διάταξη.  

Κλίνοντας ο κ. Βουδούρης κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή πως σε όλα τα μεγάλα Προβλήματα του Δήμου όπως το Δημαρχείο δεν τα αντιμετωπίζει και ασχολείται μόνο με μικρά θέματα.