ΑΛΛΑΓΗ 2017: ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

korinthosnews  | 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΤΣΑΚΗ

Για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κορινθίας, το Επιμελητήριο, θα είναι πάντα ο θεσμός στον οποίο έχει ανάγκη να ακουμπήσει τα όνειρα του, τις φιλοδοξίες , τα σχέδια του αλλά και να βρει ένα συμπαραστάτη αν χρειαστεί την βοήθεια του.

Το Επιμελητήριο Κορίνθιας στην δική μας φιλοσοφία μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να μετεξελιχτεί σε πολιορκητικό κριό για την ανάπτυξη και την ευημερία μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων με τελικό αποδέκτη την πρόοδο της κοινωνίας.

Ένα Επιμελητήριο δυναμικό, συμπαίκτη και συνεργάτη των επιχειρήσεων θέλουμε για το μέλλον.

Έχουμε τους συνεργάτες, έχουμε τις ιδέες, έχουμε την διάθεση μα πάνω από όλα έχουμε την γνώση να οδηγήσουμε το Επιμελητήριο Κορινθίας σε ένα περισσότερο δημιουργικό αύριο.

Μακριά από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, χωρίς να μας τραβά κανείς από το μανίκι, θα δώσουμε την δική μας μάχη για να φέρουμε την ΑΛΛΑΓΗ που επιτακτικά ζητούν οι έμποροι, οι βιοτέχνες, οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Κορινθίας.

Καταλαβαίνουμε την αγορά, γιατί ζούμε την αγορά, την αγωνία και τις προσδοκίες όσων επιχειρούν μέσα σε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Θέλουμε και θα δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο που δεν θα αφήσει ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

"Αλλαγή 2017", είναι το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα ζητήσουμε την στήριξη των Κορινθίων και με σύνθημα μας-Το επιμελητήριο στο μέλλον.

Ένας συνδυασμός νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, με μοναδικό στόχο να φέρουμε το Επιμελητήριο δίπλα σε όποιον επιχειρεί αλλά ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να δημιουργήσουν, χωρίς ουσιαστική βοήθεια σήμερα.

Αναλαμβάνω την ευθύνη του επικεφαλής της προσπάθειας αυτής αντιλαμβανόμενος το χρέος μου προς την Κορινθία.

Καλώ τους Κορίνθιους επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και μαζί να δημιουργήσουμε το δικό μας όνειρο.

ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.

Μπορούμε να πάμε την Κορινθία ψηλά και θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

Κορίνθιες και Κορίνθιοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να επιτεθούμε στο μέλλον.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.!

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΛΛΑΓΗ 2017"

Για το επιμελητήριο Κορινθίας