Η ΄ΔΙΩΡΥΓΑ΄ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

korinthosnews  | 

Video
Σε ένα πολύ ωραία αγώνα που διεξήχθη σήμερα το βράδυ στο γήπεδο των Ισθμίων ¨ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ¨ η ομάδα της ΔΙΩΡΥΓΑΣ κέρδισε την ομάδα DS SMITH.

Χρειάστηκε να οδηγηθεί ο αγώνας στη  διαδικασία των πέναλτι, αφού η κανονική του διάρκεια έληξε με 1-1.
Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα αφού και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχα προηγηθεί από πολύ νωρίς αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Έτσι το σκορ άνοιξε η ΔΙΩΡΥΓΑ με τον Γιώργο Σκλία στο 25΄του Β΄ Ημιχρόνου σε ένα πολύ όμορφο γύρισμα της μπάλας με το αριστερό μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο τερματοφύλακας της SMITH δεν μπόρες ένα μπλοκάρει την μπάλα και έτσι αυτή κατέληξε βασανιστικά στο βάθος της εστίας του.

Η ισοφάριση ήρθε 2΄ Λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού και ενώ όλοι είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα πως το παιχνίδι θα τελείωνε με νικήτρια την ΔΙΩΡΥΓΑ οι ποδοσφαιριστές της SMITH είχαν άλλη άποψη, είχαν πεισμώσει δεν το έβαλαν κάτω και σε μια αντίστοιχη φάση και με ένα γέμισμα στην μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ μετά από διώξιμο των αμυντικών αυτή χτύπησε στο υψωμένο χέρι του κεντρικού αμυντικού και ο διαιτητής του αγώνα  Γιάννης Κακριδής που ήταν πολύ κοντά στην φάση έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Αντώνης Αράπογλου που ανέλαβε να το εκτελέσει ισοφάρισε τον αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η ομάδα της ΔΙΩΡΥΓΑΣ με ήρωα τον τερματοφύλακά της Πανούση που απέκρουσε 2 πέναλτι κατέκτησε το Κύπελλο του Πρωταθλητή.

ΤΑ ΠΑΝΑΛΤΙ:

0-1 ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
1-1 ΠΕΡΡΑΣ ΤΑΣΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΟΥΤ
2-1 ΜΠΟΡΣΗΣ
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ
3-1 ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Καλή η διαιτησία των κυρίων Κακριδή –Κλεπετσάνη – Φίλη

Να προσθέσουμε πως το Κύπελλο Ήθους απενεμήθη στην ομάδα του LANDIS

Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων που παρακολούθησαν τον Τελικό. 

 

 

Σχετικές Φωτογραφίες