Σε εξέλιξη η Φωτιά στο Μπολάτι - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ - ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

korinthosnews  | 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η φωτιά ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο..

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε, χθες περί Ω/13:45, στην περιοχή Αγ. Απόστολοι, στο Ζευγολάτιο, του νομού Κορινθίας, τραυματίστηκαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου ένας εξ αυτών παραμένει για νοσηλεία, δύο υπάλληλοι αφού εξετάστηκαν και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν και ένας μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας με ελικόπτερο Super Puma του Π.Σ.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, από την πρώτη στιγμή μετέβη στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και στη συνέχεια στο 251 Γ.Ν.Α.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επισκέφτηκε τον τραυματία στο 251 Γ.Ν.Α., όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός του Π.Σ., και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την πορεία της υγείας του τραυματία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Συνεχίζει να Καίει η Φωτιά στο Μπολάτι - Δείτε εικόνες με το φλεγόμενο σπίτι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Στο Νοσοκομείο Κορίνθου παραμένουν οι τραυματίες από την ανατροπή του Τρακτέρ στη Φωτιά του Μπολατίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ - Video

Απευθύνεται έκκληση στους συμπολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Τέλος, υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς:

1. Να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199.

2. Να απομακρύνονται έγκαιρα σε περίπτωση πυρκαγιάς, εάν δεν μπορούν να βοηθήσουν στην καταστολή της για τη δική τους ασφάλεια και για να μην παρεμποδίζουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς αυτή θα καταφθάνει.