Το Δικό μας Αντίο στον Λάκη Γιαννιδάκη!

korinthosnews  | 

Πριν από πολλά χρόνια αν θυμάμαι καλά στον δρόμο σε μια δημοσιογραφική αποστολή για το φράγμα του Ασωπού με τον φίλο και συνεργάτη μου Φάνη Μαντζούνη συναντήσαμε και τον Λάκη Γιαννιδάκη.


Είχαμε πολλά χρόνια να συναντηθούμε έτσι και οι 3, από τα πρώτα χρόνια του ΗΛΕΚΤΡΑ και είπαμε να βγάλουμε αυτή την φωτογραφία για ενθύμιο.  

Την φωτογραφία μου την έστειλε ο Φάνης που κρατάει το δικό του αρχείο για να πούμε με τον δικό μας τρόπο το αντίο στον Λάκη Γιαννιδάκη.


Τον Λάκη τον γνώριζα καλύτερα από τον καθένα,

40 περίπου χρόνια, αφού όταν πρωτοήρθα στην Κόρινθο τότε τα περισσότερα παιδιά της γειτονιάς μου που έκανα παρέα πήγαιναν στον Θεατρικό Όμιλο Κορίνθου, όπως ο Μάρκος Σεφερλής, οπότε τις περισσότερες ώρες τις περνούσα και εγώ μαζί τους από απόσταση όμως και ποτέ πάνω στην σκηνή, αν και μου το είχαν προτείνει.


Στην συνέχεια όταν επιχείρησε να ασχοληθεί με τα ΜΜΕ ήμουν ο πρώτος που μίλησε μαζί του, λόγω γνωριμίας, λόγω γειτονιάς, λόγω εμπιστοσύνης, λόγω του ότι τότε στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 ήμουν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ραδιοερασιτέχνες, πολύ πριν ξεκινήσουν οι εκπομπές του ΗΛΕΚΤΡΑ γι αυτό και στην συνέχεια συνεργαστήκαμε στα πρώτα χρόνια της ελεύθερης Ραδιοφωνίας .


θα κρατήσω λοιπόν αυτά τα πρώτα χρόνια της Γνωριμίας και συνεργασίας μου με τον Λάκη και επειδή και οι 2 ο Φάνης ο Μαντζούνης και εγώ ο καθένας για τον δικό του λόγο δεν θα βρεθούμε κοντά του στο τελευταίο αντίο, την λέμε με αυτή την φωτογραφία.

 

Καλό Ταξίδι Λάκη… για εμάς θα είσαι πάντα ¨Κάτω από την Λάμψη του Φεγγαριού¨  

Γιώργος Ναστούλης
Φάνης Μαντζούνης

Υ.Γ.

Εκεί ψιλά που πάς θα συναντήσεις την Ελένη τον Paparazzi, τον Πάνο
θα φτιάξετε τον δικό σας σταθμό θα κάνετε τις δικές σας εκπομπές. 

 

Σχετικές Φωτογραφίες