Okana Ohe 01111

Στην 67η Σύνοδο της Επιτροπής για τα Ναρκωτικά (CND) 2024 των Ηνωμένων Εθνών συμμετείχε οΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Georgakopoulos

Στις 16 Απριλίου θα γίνει η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το ¨Παρίσι 2024″στηνΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Belo Oikonomika

📍Ο Δήμος ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης – ανοιχτή συζήτηση, με κύριο θέμα το σοβαρόΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Zevgara

Έρχεται …. Η ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ έρχεται στην Κορινθία για το Μεγαλύτερο Event της Χρονιάς Τηλέφωνα γιαΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Fysiko Aerio Erga

ΠΡΟΣΟΧΗ! συνεχής ενημέρωση… ==================================== Την Παρασκευή 29/3/2024 θα γίνει αποκλεισμός  στο ρεύμα ανόδου της Λ. ΑθηνώνΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Str

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ¨Γνωστοποιείται ότι οι άρρενες γεννημένοι το έτος 2006, έχουν υποχρέωση να καταθέσουνΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Seminario Koinwnika 1

Είμαστε πλέον αντιμέτωποι με τη νέα πραγματικότητα του 21ου αιώνα. Το επάγγελμά μας το δημιουργούμε!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

25 3 24

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. Με Εκκλησιαστική τάξηΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Apostolos Pavlos Kyriakh

Με εκκλησιαστική τάξη και ευπρέπεια τιμήθηκε κι εφέτος η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην Κόρινθο την Κυριακή, 24ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Ptwxos Taxiaos

Τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο συνάντησε την Τρίτη 26 Μαρτίου, στην Αθήνα,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Ptwxos Dimitris

Η μεγαλύτερη Περιφερειακή έκθεση Πελοποννήσου ετοιμάζεται, να υποδεχτεί επιχειρήσεις, φορείς και επισκέπτες, υπό την αιγίδαΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Expo1 2024

Την πρωτοβουλία των επτά Επιμελητηρίων -Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας- αγκαλιάζει,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Skaki Giolis

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα τηςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Manavis Ds

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ k. Θανάσης Μανάβης και ο ΑντιδήμαρχοςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Police Blaxopanos Liakos

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων καταδικάζει απερίφραστα το τελευταίο γεγονός επίθεσης σε βάρος συναδέλφωνΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Ptwxos Kalamata 25

Οι Έλληνες εορτάζουν την 203η Eπέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Ranch 00

Ο Δήμος Κορινθίων, διοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και φορέων, προκειμένου να τους τιμήσει για τηΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Stavrelis Ethelontes

Σημαντικές ανακοινώσεις έκανε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης Κατα την διάρκεια τηςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

1 Gel Goneis 01111111

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ» που πραγματοποιεί το 1ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!